Dobrodošli na registraciju za Audio Forum 2021!

Uplatom kotizacije (na dnu ove strane) obezbeđujete svoje prisustvo na dva dana konferencije u UK Parobrod, koja se održava 16. i 17.12.2021. u Beogradu. Ova dva datuma su četvrtak i petak. Pratite nas na Fejsbuku , Instagramu , sajtu i Discord serveru za više detalja o događaju.

Konačni program sa satnicom dostupan je na ovoj stranici!

[VAŽNO] Poučeni iskustvom prethodnih godina, žao nam je što moramo da Vas obavestimo da plaćanje kotizacije za Audio Forum na licu mesta nije moguće. Hvala Vam najlepše na razumevanju!


[UPDATE 5.12.2021.] Dragon Award for the Courage to Roar
Ovo je takmičenje koje je inicirala Pola Ferfild, ovogodišnja gošća Audio Foruma i dizajnerka zvuka serije "Game of Thrones". 📢Neka najbolji dizajn zvuka pobedi i osvoji vaučer u vrednosti od 500 USD za kupovinu kod kompanije Amisys doo. Za više informacija, posetite ovu stranicu.


O AUDIO FORUMU 2021
Uprkos propuštenoj šansi da se održi 2020. godine, Audio Forum se 2021. godine vraća u poznatom konferencijskom formatu regionalnoj pro-audio publici!

Gostovanja svetskih superzvezda nikada ne izostaju na Audio Forumu, pa tako ni ovaj put! Ako su Vam bliski pojmovi poput Game of Thrones, Gladiator, Adele, egzotične sempl-biblioteke ili još bolje - da Vam manjka znanja iz oblasti autorskog i srodnih prava, o 3D audio konceptima i DANTE protokolu, spremite se za dva dana intenzivnih razgovora sa fantastičnim predavačima.

Za sada, potvrđena postava izgleda ovako:

 • Pola Ferfild (Paula Fairfield) [video poziv] - Dizajnerka zvuka iz Kanade; Posebno je poznata po radu na TV serijalu Game of Thrones, za koji je dobila Emmy nagradu u kategoriji Outstanding Sound Editing for a Comedy or Drama Series i Golden Reel 2015, 2016 i 2018. u kategoriji Outstanding Achievement in Sound Editing - Sound Effects and Foley.

 • Skot Milan (Scott Millan) [video poziv] - Mikser filmskog zvuka, dobitnik četiri Oskara: u kategoriji Best Sound za Apollo 13 (1995) i Gladiator (2000), a Best Achievement in Sound Mixing za Ray (2004), The Bourne Ultimatum (2007).

 • Rendi Meril (Randy Meril) [video poziv] - Stariji mastering inženjer u studiju Sterling Sound; Od 2017. je najzastupljeniji mastering inženjer na dodeli Grammy nagrada, kada je dobio Album of the Year za album 25 od Adele i takođe Record of the Year njenu pesmu Hello.

 • Brajan D'Oliveira (Brian D'Oliveira) [video poziv] - Stvaralac instrumenta i sempl biblioteke Mntra; osnivač La Hacienda Creative studija; svestrani kompozitor i dizajner zvuka za video igre, poznat po radu na naslovima Shadow of the Tomb Raider i Resident Evil 7 & 8.

 • Johanes Kares (Johannes Kares) [video poziv] - Razvija Immersive Audio tehnologije u Sennheiser AMBEO timu; unapređuje audio algoritme i od ključnih je ljudi za proizvodnju plaginova, poput Orbit-a.

 • Pavel Zahanovič (Pawel Zachanowicz) [video poziv] - Application and Sales Engineer u kompaniji Yamaha pri ProAudio sektoru. Predstaviće miksere QL, CL i PM serije u Dante okruženju.

 • Srđan Mitrić [na licu mesta] - diplomirani pravnik iz oblasti autorskog i srodnih prava sa iskustvom u pravnom ustrojavanju diskografske kuće, licenciranju muzike, funkcionisanju organizacija za kolektivno ostvarivanje prava.

 • Marko Milićević [na licu mesta] - odnosno Gramophonedzie je DJ iz Beograda, poznat po debi singlu Why Don't You koji je 2010. postigao značajne rezultate. Pričaće publici Audio Foruma 2021 o procesu proboja singla na svetskim top listama.


SPONZOR
Audio Forum 2021 je omogućen zahvaljujući kompaniji Amisys, koja nas je podržala i 2018. godine. Amisys prepoznaje potencijal jedine godišnje konferencije iz oblasti audio produkcije u Srbiji, te zajedno sa svojim komitentima i saradnicima, ove godine Sennheiser, Neumann i Yamaha, aktivno učestvuje u realizaciji ovogodišnjeg programa.


PARTNERI
I 2021. godine uz Audio Forum su Ustanova kulture Parobrod, Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu i SAE institut u Beogradu.


DISCORD SERVER I ZAJEDNICA
Još jedan iskorak smo napravili ove godine - pokrenuli smo Audio Forum Discord server! Ako vam je Discord nov u životu, to je platforma za instant razmenu poruka sa vrlo moćnim funkcionalnostima. Priključite se Audio Forum Discord zajednici!!


OBAVEŠTENJA U VEZI SA MERAMA PREVENCIJE ZARAZNE BOLESTI COVID-19
Pošto će se događaj odvijati uživo, insistiraćemo na poštovanju epidemioloških mera. Molimo Vas da pratite sledeća uputstva:

 • Koristite zaštitne maske tokom boravka u Ustanovi kulture Parobrod.

 • Nemojte se mešati sa javnošću na bilo koji način ukoliko se ne osećate dobro!

 • Vodite računa o higijeni, a posebno higijeni ruku.

 • Koristite dezinfekciona sredstva pre i nakon kontakta sa ostalim prisutnima, tehnikom i inventarom.

 • Održavajte međusobnu distancu kad god je to fizički moguće.


O AUDIO FORUMU
Audio Forum je jedina godišnja konferencija o audio produkciji u Srbiji, namenjena profesionalcima, entuzijastima i studentima iz ove oblasti. Audio Forum je od svog osnivanja 2013. godine stekao visoku reputaciju među relevantnom publikom zahvaljujući svom visokokvalitetnom programu.

Pored toga što pruža prostor za umrežavanje, saradnju i obrazovanje, Audio Forum u svom programu sadrži predavanja dobitnika Oskara, Gremija, Emija, eksperata sa holivudskim iskustvom, vrhunskih muzičkih producenata i inovatora iz oblasti modernih tehnologija.


Žao nam je, ali kotizacije za Audio Forum 2021 se više ne mogu uplatiti. Hvala na interesovanju!
Pratite nas na društvenim mrežama i posetite https://audioforum.rs/

Where does the event happen? UK Parobrod, Kapetan Mišina 6a, Beograd

When does the event happen?
Begin:
End:
Admission:
Add to Calendar