FILMSKI VIKEND U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

AVATAR: REIZDANJE (12) | SUBOTA, 1.10.2022. | 20 SATI

AVATAR: REIZDANJE (12) | SUBOTA, 1.10.2022. | 20 SATI
TRAJANJE: 165 minuta
IZVORNI NASLOV: Avatar
ŽANROVI: Akcijski
GODINA PROIZVODNJE: 2009

Nagradom Oscar® nagrađena epska avantura Jamesa Camerona iz 2009. godine, Avatar, film s najvećom zaradom svih vremena, vraća se u kina u zanosnom 4K visoko dinamičnom rasponu. Ljubitelji filmova će imati priliku istražiti daleki svijet Pandore u 2154. godini, u 2D, 3D, 4DX i IMAX formatu. U Avataru, koji je napisao i režirao dobitnik nagrade Oscar® James Cameron, glume Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Michelle Rodriguez i Sigourney Weaver. Film su producirali James Cameron i Jon Landau. Avatar je bio nominiran za devet nagrada Oscar®, uključujući najbolji film i najbolji redatelj, a osvojio je tri nagrade Oscar® - za najbolju fotografiju, produkcijski dizajn i vizualne efekte.

U Avataru, koji je napisao i režirao dobitnik nagrade Oscar® James Cameron, glume Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Michelle Rodriguez i Sigourney Weaver. Film su producirali James Cameron i Jon Landau. Avatar je bio nominiran za devet nagrada Oscar®, uključujući najbolji film i najbolji redatelj, a osvojio je tri nagrade Oscar® – za najbolju fotografiju, produkcijski dizajn i vizualne efekte.

Reprizu AVATARA, iz 2009. godine, u distribuciji Blitza, moći ćete pogledati u svim kinima od 22. rujna u limitiranom vremenskom periodu.

Novi nastavak Avatar: Put vode, u distribuciji Blitza, pogledajte u prosincu 2022. godine.

Ulaz je besplatan uz potpis na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Besplatne ulaznice (uz rezervaciju i odabir sjedala) moguće je nabaviti online. Rezervacija mjesta vrijedi do 21 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=0CUCMj8NIGM&ab_channel=BlitzHrvatska

Prodaja završena.

Where does the event happen? Trg Tome Bulića 2, Bibinje

When does the event happen?
Begin:
End:
Admission:
Add to Calendar