FILMSKI VIKEND U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

Other dates

ŠESTI AUTOBUS | PETAK, 18.11. 2022. | 20 SATI

ŠESTI AUTOBUS | PETAK, 18.11. 2022. | 20 SATI
Na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje prikazujemo hrvatski ratni film ˝Šesti autobus˝.
Tijekom pada Vukovara u jedan od autobusa ukrcani su zarobljeni branitelji i ranjenici, a čija se sudbina ni nakon 30 godina ne zna.
Originalni naslov: Šesti autobus
Dužina filma: 103 minuta(e)
Žanr: drama, ratni
Glumci: Zala Djurić, Toni Gojanović, Arnaud Humbert
Redatelj: Eduar Galić
Dobna preporuka: (15)

SADRŽAJ
Mlada Amerikanka pokušava pronaći čovjeka iz svoje prošlosti, koji nikad neće biti pronađen, i to tijekom najvećeg sukoba na europskom tlu od Drugog svjetskog rata – bitke za Vukovar. Riječ je o potrazi za identitetom i istinom na mjestu gdje je istina selektivna, neuhvatljiva i čak se boji. Ispod te potrage ključa potreba za vjerom, vezom i otkupljenjem.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=WaNHcJlkJ7U&ab_channel=BlitzHrvatska

Ulaz je besplatan uz potpis na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Besplatne ulaznice (uz rezervaciju i odabir sjedala) moguće je nabaviti online. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Prodaja završena.

Where does the event happen? Trg Tome Bulića 2, Bibinje

When does the event happen?
Begin:
End:
Admission:
Add to Calendar