FILMSKI VIKEND U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

Other dates

ONA JE REKLA | PETAK, 25.11. 2022. | 20 SATI

ONA JE REKLA | PETAK, 25.11. 2022. | 20 SATI

OVOG PETKA FILM KOJI JE PRODUCIRAO BRAD PITT; FILM O KOJEM SE PRIČA ˝ONA JE REKLA˝ PETAK U 20 SATI

Novinarke New York Timesa Megan Twohey i Jodi Kantor su zaslužne za razotkrivanje seksualnih skandala dotad moćnog holivudskog producenta Harveya Weinsteina.

Originalni naslov: She Said
Dužina filma: 128 minuta(e)
Država/Godina: USA/2022
Žanr: drama
Glumci: Carey Mulligan, Zoe Kazan, Patricia Clarkson, Andre Braugher, Jennifer Ehle
Redatelj: Maria Schrader
Dobna preporuka: (15)

SADRŽAJ
Hollywood je sad napokon spreman ispričati priču o ustrajnosti dviju novinarki koje su razotkrile jedan od najvećih seks skandala u filmskom svijetu. Ona je rekla (She Said) film je zasnovan na bestseleru New York Timesa "Ona je rekla: Kako je objavljivanje priče o seksualnom uznemiravanju rasplamsalo pokret”.
Carey Mulligan i Zoe Kazan u ovom filmu glume navedene novinarke New York Timesa, Megan Twohey i Jodi Kantor. Priča koju su razotkrile pokrenula je pokret #Metoo te razbila desetljeća šutnje o temi seksualnih napada u Hollywoodu i zauvijek promijenila američku kulturu.
Mulligan je osvojila nominaciju za Oscara zahvaljujući glavnoj ulozi u filmu Djevojka koja obećava (2020.), filmu poznatom po načinu na koji se bavi temom seksualnog uznemiravanja.
Uz nju glumi Kazan, poznata po svojim ulogama u drami Zavjera protiv Amerike (2020.) i romantičnoj komediji Moja ljubavna priča (2017.)
Film Ona je rekla režirala je dobitnica Emmyja Maria Schrader, a jedan od producenata je Brad Pitt sa svojom produkcijskom kućom Plan B.

TRAILER FILMA: https://www.youtube.com/watch?v=nNUSJVFW11Q&t=3s&ab_channel=Editusd.o.o.
Ulaz je besplatan uz potpis na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Besplatne ulaznice (uz rezervaciju i odabir sjedala) moguće je nabaviti online. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Prodaja završena.

Where does the event happen? Trg Tome Bulića 2, Bibinje

When does the event happen?
Begin:
End:
Admission:
Add to Calendar