FILMSKI VIKEND U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

Other dates

BABYLON | PETAK, 27. SIJEČNJA | 19 SATI

BABYLON | PETAK, 27. SIJEČNJA | 19 SATI

Novi film oskarovca Damiena Chazellea s Brad Pittom i Margot Robbie!

Originalni naslov: Babylon
Dužina filma: 188 minuta(e)
Država/Godina: USA/2022
Žanr: drama, povijesni, komedija
Glumci: Brad Pitt, Margot Robbie, Jean Smart, Diego Calva, Li Jun Li
Redatelj: Damien Chazelle
Dobna preporuka: (15)

SADRŽAJ:
Od redatelja „La La Land“-a Damiena Chazellea stiže film BABYLON čija je radnja smještena u Los Angelesu 1920-ih godina. Priča o ambiciji i neumjerenosti prati uspon i pad nekoliko likova kroz neobuzdano doba dekadencije ranog Hollywooda. Glumački ansambl predvode Brad Pitt, Margot Robbie i Diego Calva. Sporedni glumci su između ostalih Tobey Maguire, Jovan Adepo, Li Jun Li i Jean Smart.
Damien Chazzelle je redatelj i scenarist, a producenti su Marc Platt, p.g.a., Matthew Plouffe, p.g.a. i Olivia Hamilton, p.g.a. Izvršni producenti su Michael Beugg, Tobey Maguire, Wyck Godfrey, Helen Estabrook i Adam Siegel.
Film je osvojio nagradu Zlatni globus za najbolju glazbu, a priča o prevelikoj ambiciji i nečuvenom ekscesu prati uspon i pad više likova tijekom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti u ranom Hollywoodu.

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 19 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=v6yHYzNg0bc&ab_channel=BlitzHrvatska

Prodaja završena.

Where does the event happen? Trg Tome Bulića 2, Bibinje

When does the event happen?
Begin:
End:
Admission:
Add to Calendar