FILMSKI VIKEND U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

ŠTO LJUBAV IMA S TIM? | PETAK, 17.02.2023. | 19 SATI

ŠTO LJUBAV IMA S TIM? | PETAK, 17.02.2023. | 19 SATI

Kako u današnjem svijetu pronaći trajnu ljubav?

Originalni naslov: What’s Love Got to Do with It?
U kinu od: 16.02.2023
Dužina filma: 108 minuta(e)
Država/Godina: GBR/2022
Žanr: komedija, romansa/ljubavni
Glumci: Emma Thompson, Lily James, Oliver Chris, Shazad Latif, Asim Chaudhry
Redatelj: Shekhar Kapur
Dobna preporuka: (12)

SADRŽAJ
Duhovito i emocijama nabijeno ljubavno pismo svijetu u kojem živimo dolazi od producenata hitova Dnevnik Bridget Jones i Zapravo ljubav.
Za Zoe, redateljicu dokumentaraca i ovisnicu o aplikacijama za upoznavanje, svajpanje udesno samo je donijelo beskonačan niz krivih odabira, na užas njezine ekscentrične majke Cath (Emma Thompson). Za Zoeina susjeda i prijatelja iz djetinjstva Kaza, odgovor na pitanje kako pronaći pravu ljubav je krajnje jednostavan: treba slijediti primjer svojih roditelja i odlučiti se za dogovoreni (ili “potpomognuti”) brak s bistrom i lijepom nevjestom iz Pakistana. Dok Zoe snima njegovo putovanje od Londona do Lahorea kako bi se oženio za djevojku koju su odabrali njegovi roditelji, počinje se pitati ima li što naučiti iz duboko drugačijeg pristupa pronalaženju ljubavi.

VIDEO NAJAVA FILMA: https://www.youtube.com/watch?v=o0VMcP9J_OY&ab_channel=BlitzHrvatska

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 19 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Prodaja završena.

Where does the event happen? Trg Tome Bulića 2, Bibinje

When does the event happen?
Begin:
End:
Admission:
Add to Calendar