FILMSKI VIKEND U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

Other dates

SUPER MARIO BROS. | NEDJELJA, 16.04. | 19 SATI

SUPER MARIO BROS. | NEDJELJA, 16.04. | 19 SATI

FILM KOJI OBARA SVE REKORDE GLEDANOSTI REŽIRAO JE HRVAT

FILM SE PRIKAZUJE U SINKRONIZIRANOJ VERZIJI!
Originalni naslov: The Super Mario Bros. Movie
Dužina filma: 92 minuta(e)
Država/Godina: JPN, USA/2023
Žanr: animirani, komedija, avantura
Glumci: Tin Rožman, Iskra Jirsak, Vini Jurčić, Fabijan Pavao Medvešek, Daniel Dizdar, Duško Valentić, Goran Vrbanić, Pero Juričić, Luna Baučić, Čharles Martinet
Redatelj: Aaron Horvath, Michael Jelenic
Dobna preporuka: »Svi uzrasti«

SADRŽAJ
Iz Nintenda i Illuminationa dolazi novi animirani film inspiriran svijetom iz popularne igrice. Super Mario Bros. Film su producirali osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Shigeru Miyamoto iz Nintenda.
Trailer nam pokazuje izgled Maria, Bowsera, Toada, Luigija i Kameka zajedno sa vojskom Koopa i Dry Bonesa. Tu su i ljuti pingvini koje smo redovno sretali u Super Mario video igricama, a mogu se čuti i neki likovi kako govore po prvi puta.
S obzirom koliko veliku bazu obožavatelja Super Mario ima, usudili bi se reći i najveću u svijetu video igara budući da su generacije odrastale uz njega, Super Mario Bros. Film će nedvojbeno biti jedan od najvećih hitova 2023. godine.
Kraljevstvo gljiva, stižemo!
VIDEO NAJAVA FILMA: https://www.youtube.com/watch?v=Dy1VkneQVxQ&list=TLGGLt66Dh6nXUMxMjA0MjAyMw&t=4s&ab_channel=Editusd.o.o.

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Prodaja završena.

Where does the event happen? Trg Tome Bulića 2, Bibinje

When does the event happen?
Begin:
End:
Admission:
Add to Calendar