FILMSKI VIKEND U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

PONOVNO LJUBAV| PETAK, 9.6. | 21 SAT

PONOVNO LJUBAV| PETAK, 9.6. | 21 SAT

Od scenarista i redatelja Jima Strousea, u glavnim ulogama su Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan i Celine Dion te uključujući nove pjesme Celine Dion.

Originalni naslov: Love Again
Dužina filma: 104 minuta(e)
Država/Godina: USA/2023
Žanr: romansa/ljubavni, drama, komedija
Glumci: Sam Heughan, Priyanka Chopra Jonas, Russell Tovey, Celia Imrie, Céline Dion, Lydia West
Redatelj: Jim Strouse
Dobna preporuka: (12)

SADRŽAJ
Što ako vas nasumična SMS poruka dovede do ljubavi vašeg života? U ovoj romantičnoj komediji, suočavajući se s gubitkom zaručnika, Mira Ray šalje niz romantičnih poruka na njegov stari broj mobitela... ne shvaćajući da je broj dodijeljen novom službenom telefonu Roba Burnsa. Novinar Rob osvaja iskrenošću u lijepo ispovjednim tekstovima. Kad mu je dodijeljeno da napiše profil megazvijezde Celine Dion (glumi samu sebe u svojoj prvoj filmskoj ulozi), traži njezinu pomoć da smisli kako osobno upoznati Miru... i osvojiti njezino srce.

VIDEO NAJAVA FILMA: https://www.youtube.com/watch?v=B071aJXuVCg&ab_channel=ConFilmHrvatska

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 21 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Prodaja završena.

Where does the event happen? Trg Tome Bulića 2, Bibinje

When does the event happen?
Begin:
End:
Admission:
Add to Calendar