FILMSKI VIKEND U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

Other dates

BOB MARLEY: ONE LOVE | PETAK, 01. OŽUJKA | 19 SATI

BOB MARLEY: ONE LOVE | PETAK, 01. OŽUJKA | 19 SATI

Započnite vikend nezaboravnim putovanjem kroz život i glazbu ikone koja je nadahnula generacije svojom porukom o ljubavi i jedinstvu. “BOB MARLEY: ONE LOVE” stiže u Društveni centar Bibinje u petak, 1. ožujka s početkom u 19 sati, otkrivajući snažnu priču o premošćivanju izazova i putovanju iza revolucionarne glazbe.

Originalni naslov: Bob Marley: One Love
Dužina filma: 104 minuta(e)
Država/Godina: USA/2024
Žanr: biografski, drama
Glumci: Kingsley Ben-Adir, James Norton, Lashana Lynch, Michael Gandolfini, Anthony Welsh, Umi Myers
Redatelj: Reinaldo Marcus Green
Dobna preporuka: (12)

SADRŽAJ:
Bob Marley, nezaboravan glazbeni velikan, dolazi na veliko platno kako biste doživjeli njegovu nevjerojatnu životnu priču. Film snimljen u suradnji s Marleyjevom obitelji, s Kingsleyjem Benom-Adirom u ulozi legendarnog glazbenika i Lashanom Lynch u ulozi njegove supruge Rite, istražuje snagu njegovih riječi, snove i glazbeno nasljeđe. Prvi put predstavljen na filmu, otkrijte tajnu Marleyjeve iznimne snage koja dolazi iz ljubavi i jedinstva.

VIDEO NAJAVA FILMA: https://www.youtube.com/watch?v=L4s8W5ZmQAw&t=3s&ab_channel=BlitzHrvatska

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 19 satI, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Prodaja završena.

Where does the event happen? Trg Tome Bulića 2, Bibinje

When does the event happen?
Begin:
End:
Admission:
Add to Calendar