FILMSKI VIKEND U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

MAJČINSKI INSTINKT| PETAK, 12.04.2024 | 20 SATI

MAJČINSKI INSTINKT| PETAK, 12.04.2024 | 20 SATI

MAJČINSKI INSTINKT| PETAK, 12.04.2024 | 20 SATI

Dvije oskarovke, Anne Hathaway i Jessica Chastain gledamo u ulozi kućanica, najboljih prijateljica i susjeda, čije prijateljstvo na kušnju stavlja tragedija u kojoj sudjeluju njihovi sinovi.

Originalni naslov: Mothers' Instinct
Dužina filma: 94 minuta(e)
Država/Godina: USA/2024
Žanr: drama, triler
Glumci: Jessica Chastain, Anne Hathaway, Josh Charles, Anders Danielsen Lie
Redatelj: Benoît Delhomme
Dobna preporuka: (15)

SADRŽAJ
S oskarovkama Jessicom Chastain i Anne Hathaway u glavnim ulogama, Majčinski instinkt je uznemirujući psihološki triler o dvije najbolje prijateljice i susjede, Alice i Céline, čiji su savršeni životi u predgrađu 60-ih uništeni tragičnom nesrećom. Film je nastao prema istoimenom bestseler romanu Barbare Abel (Derrière la haine).
Alice i Celine žive tradicionalnim načinom života s uspješnim muževima i sinovima iste dobi. Savršen životni sklad iznenada je narušen nakon tragične nesreće djeteta. Pratimo Alice i Céline dok njihove obiteljske veze postupno potkopavaju krivnja i paranoja, te se razvijaju sumnje koje otkrivaju mračnu stranu majčinske ljubavi.

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVU FILMA;
https://www.youtube.com/watch?v=uyxycG3pTLU&ab_channel=BlitzHrvatska

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Prodaja završena.

Where does the event happen? Trg Tome Bulića 2, Bibinje

When does the event happen?
Begin:
End:
Admission:
Add to Calendar