FILMSKI VIKEND U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

Other dates

MONKEY MAN| PETAK, 19.04.2024 | 20 SATI

MONKEY MAN| PETAK, 19.04.2024 | 20 SATI

Originalni naslov Monkey Man
Trajanje 2h 1m
Dobna preporuka 15
Država/Godina USA/ CAN/ SGP/ IND 2024
Redatelj Dev Patel

SADRŽAJ:
Radnja filma inspirirana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu.
Nakon što se proslavio u oskarovskom filmu Milijunaš s ulice (Slumdog Millionaire, 2008.), Dev Patel, nominiran za Oscara (Lion, 2016) odlučio se režirati brutalan akcijski film osvete u stilu Johna Wicka, kojem je jedan od producenata dobitnik Oscara Jordan Peele.
Patel je u filmu utjelovio mladića poznatog samo kao Kid (Klinac), koji se svaku večer, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Nakon mnogo godina potisnutog bijesa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok mu trauma iz djetinjstva ključa, njegove ruke s misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život.

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVU FILMA;
https://www.youtube.com/watch?v=oHmLW4esjMU

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Prodaja završena.

Where does the event happen? Trg Tome Bulića 2, Bibinje

When does the event happen?
Begin:
End:
Admission:
Add to Calendar