FILMSKI VIKEND U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE

Other dates

KASKADER | PETAK, 26.04.2024 | 20 SATI

KASKADER | PETAK, 26.04.2024 | 20 SATI
Originalni naslov: The Fall Guy
Trajanje : 2h 6m
Dobna preporuka: 12
Država/Godina: USA 2024
Glumci: Ryan Gosling, Emily Blunt, Winston Duke, Aaron Taylor-Johnson, Stephanie Hsu, Teresa Palmer
Redatelj: David Leitch

SADRŽAJ:
Dakle, Gosling je Colt Seavers, bivši vrhunski kaskader koji više ne može parirati mlađim kolegama, a i oporavlja se od nesreće u kojoj je gotovo izgubio život, no kad ga zamole da se uključi u filmski projekt svoje bivše djevojke Jody Moreno (Blunt), vraća se u akciju. Poznato je da nevolja nikad ne dolazi sama, pa osim što radi za bivšu djevojku, nestaje glavni glumac u filmu (kojega glumi Aaron Taylor-Johnson), a Colt sve vještine koje koristi na setu, stavlja na raspolaganje kako bi ga pronašao.
I ostatak glumačke ekipe čine dobro poznati glumci poput Stephanie Hsu kojoj je dvostruka uloga u filmu Sve u isto vrijeme (Everything Everywhere All Once, 2022.) donijela nominaciju za najbolju sporednu glumicu, Hannah Waddingham, dobitnice Emmyja za ulogu u seriji Ted Lasso (2020.-2023.), Winstona Dukea (franšiza Black Panther) te Terese Palmer koju pamtimo iz horora Kad se svijetla ugase (Lights Out, 2016.).
A što reći o redatelju Davidu Leitchu? Bivši kaskader koji se dokazao kao redatelj niza akcija i trilera nesumnjivo je još jedan adut novog Universalovog filma. Podsjetimo, Leitch je, uz Chada Stahelskog, režirao Johna Wicka (2014.) s Keanuom Reevesom u glavnoj ulozi, Atomske plavuše (2017.) s Charlize Theron, Deadpoola 2 (2018.) s Ryanom Reynoldsom, Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, 2019.) s Dwayneom Johnsonom i Jasonom Stathamom te Brzinu metka (Bullet Train, 2022.) s Bradom Pittom.

POGLEDAJTE VIDEO NAJAVU FILMA;
https://www.youtube.com/watch?v=y6Bdvg5EzwE&ab_channel=Editus

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 20 sati, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Prodaja završena.

Where does the event happen? Trg Tome Bulića 2, Bibinje

When does the event happen?
Begin:
End:
Admission:
Add to Calendar