Al doilea eveniment din seria Dictatura Culinară îl are ca invitat pe Răzvan Cucui.
Răzvan, mai cunoscut ca fost membru de bază în redacția Academiei Cațavencu, e și fondatorul unei reviste deja celebre de bucătărie, "Bucătăria pentru toți", membru în echipa care a readus NY Pastrami în România, partener în Papa de la Șoni și bucătar prin vocație.

Răzvan e din Constanța și ne va desfăta cu câteva feluri, aparent simple, specific dobrogene. Dorința lui este să regăsim mâncarea extraordinar de eclectică și gustoasă a copilăriei lui:

APERITIVE
1. Piperchi dinicate targasite - ardei multicolori, rosie, ou, telemea de oaie
2. Spanacopita (plăcinte cu feta și spanac în aluat crocant)

FELUL 1
Kirmizi mercimek corbasî (ciorbă de linte) cu fistic și crutoane de pâine/legume/bacon - linte, ceapa, pastarnac, morcov, capia, rosie, dovlecel, oregano, coriandru boabe, menta, ulei de masline, lamaie, aci biber (peperoncino mild, cu samburi putini, mai multa pulpa fulgi)

FELUL 2
- Berbec in copac - rasol de berbec la cuptor cu garnitură de orez cu măruntaie de vită - rasol posterior de miel, ceapa, usturoi, vin + orez, ceapă verde, rinichi, limbă, ficat, inimă etc de vita, ulei de masline, oregano, lamaie

DESERT
Plăcintă cu piersici și frișcă

Pairingul va fi o selecție de vinuri făcută de Eduardo Garcia del Amo, de la Cuveeo, și se poate achiziționa opțional la fiecare bilet.

The presale period for this event is over.

Bistro Athanor Gurbănești, Prelungirea Mostiștei 27

Sept. 27th, 2020
Begin: 14:00
End: 19:00
Add to Calendar

Redeem a voucher

If you already ordered a ticket

If you want to see or change the status and details of your order, click on the link in one of the emails we sent you during the order process. If you cannot find the link, click on the following button to request the link to your order to be sent to you again.