Choose date to buy a ticket

Dates
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Athanor pentru vremuri mai bune

Nu știm încă cât de complicat va fi cu adevărat. Știm însă că trebuie să limităm la maximum contactele cât timp epidemia nu e depășită.
Cel puțin pentru luna martie Athanor nu va face nici un eveniment. În funcție de evoluția situației, avem un plan să putem deschide mai devreme: 4 zone de luat masa complet separate (sunt pe terenuri diferite, la 20-50 metri unele de altele, în aer liber), autoservire din vase scoase direct din cuptor sau de pe plită, vase spălate imediat, dezinfectant la toate mesele, igienizare totală spații comune după fiecare grup.

Cel mai probabil, câtă vreme nu aveți pe cineva infectat în grup riscul de a vă infecta va fi practic nul. E însă probabil ca evoluția epidemiei să însemne măsuri dure de restricționare și, chiar dacă vă doriți, să nu puteți ajunge în următoarele 30-60 de zile. Așa cum se întămplă cu toate restaurantele, toate proiectele de dezvoltare care erau în plină desfășurare sunt sub semnul întrebării. Pentru asta vă propunem un deal win-win:

Bilete pe care le puteți cumpăra acum, cu 100 de lei de persoană în loc de 150, valabile pe tot sezonul 2020. (Data evenimentului e pe 4 aprilie dar biletele sunt valabile tot anul) Asta ne dă nouă posibilitatea să nu închidem de tot și să ne ocupăm de grădina cu legume de 1000 mp și amenajarea terasei. Iar vouă vă dă oportunitatea ca atunci când pericolul va trece să vă bucurați de o masă excepțională la un preț semnificativ mai mic. Ca să cumperi, fă click pe evenimentul de pe 4.

If you already ordered a ticket

If you want to see or change the status and details of your order, click on the link in one of the emails we sent you during the order process. If you cannot find the link, click on the following button to request the link to your order to be sent to you again.