Duminică 19 ianuarie, la ora 16:00, Athanor vine cu mâncare gătită la cuptorul cu lemne de la Gurbănești să se întâlnească cu decorul modern și lista fenomenală de vinuri de la Gastrolab, în Piața Victoriei. Avem un meniu aparent simplu dar care ascunde o complexitate de gusturi surprinzătoare:

Somellierul Gastrolab, Zoltán Szabó, care are mai mult de 20 de ani de experiență, majoritatea lucrând împreună cu restaurante fine din America de Nord, vă va oferi două opțiuni de pairing pentru fiecare fel, din cele peste 1000 de etichete aflate în stoc.

Preparatele sunt gătite în cea mai mare măsură la Athanor, un bistro mic, inaugurat anul trecut în comuna Gurbănești din Călărași, folosind un cuptor mare pe lemne și ingrediente pe cât posibil locale sau de calitate excepțională, și vor fi finisate și aranjate pentru servire la Gastrolab.

The presale period for this event is over.

Aviatorilor 8

Jan. 19th, 2020
Begin: 16:00
End: 19:00
Add to Calendar

Tickets

27 currently available

RON175.00 incl. 9% VAT

Redeem a voucher

Dacă ați primit un voucher, îl introduceți aici

If you already ordered a ticket

If you want to see or change the status and details of your order, click on the link in one of the emails we sent you during the order process. If you cannot find the link, click on the following button to request the link to your order to be sent to you again.